Meeting Name: CSW Board Meeting

Meeting Location: SOA DOT Building, 2301 Peger Road (McKinley ROW Conf. Rm). Fairbanks, AK

Agenda:

I. Day 1 -- September 13, 2018

- II. 8:30 AM Call to Order / Roll Call (Duration: 2 min)
- III. 8:32 AM Review Agenda (Duration: 1 min)
- IV. 8:33 AM Ethics Reporting (Duration: 2 min)
 - A. CBPL Ethics Insert
 - B. Ethics Act Procedures Boards and Commissions
 - C. Boards and Commissions Links and Info
 - D. Government Meetings Public AS 44.62.310
 - E. State Policy Regarding Meetings AS 44.62.312
- V. 8:40 AM On Board and Board Training (Duration: 155 min)
 - A. OnBoard Access
 - B. Board Member Expectations
- VI. 11:15 AM Review Minutes (Duration: 30 min)
 - A. June 15, 2018 Teleconference
- VII. 11:45 AM Investigative Report (Duration: 15 min)
 - A. Investigative Report Memorandum for May 23, 2018 through August 31, 2018.
 - B. Investigative Process Flowchart
 - C. Request for Contact Form
 - D. License Action Options Flowchart
 - E. Overview Investigative Unit Functions
- VIII. 12:30 PM Lunch Break (Duration: 60 min)
- IX. 1:30 PM Public Comment (Duration: 30 min)
- X. 2:00 PM Application Review (Duration: 120 min)
 - A. Applications for Licensure
 - B. Continuing Education Provider Approval Applications
 - C. Supervision Requests
 - D. Exam Extension Requests
- XI. 4:00PM Meeting Adjourned

- XII. Day 2 September 14, 2018
- XIII. 8:30 AM Call to Order / Roll Call (Duration: 2 min)
- XIV. 8:32 AM Review Agenda (Duration: 5 min)
- XV. 8:37 AM CE Audit Review (7/1/2018 6/30/2020) (Duration: 173 min)
 - A. FIRST Time Renewal
 - B. NON First Time Renewal
- XVI. 11:30 PM Lunch Break (Duration: 60 min)
- XVII. 12:30 PM New Business (Duration: 120 min)
 - A. Position Statements
 - B. Proposed Regulations Resources
 - 1. Regulations Process Where Are We
 - 2. Steps in the Regulation Process
 - 3. Regulation FAQ Worksheet
 - 4. P&P 19 Regulation Changes
 - C. Proposed Regulations for Meeting Attendance and Meeting Definitions
 - D. Proposed Regulations for Substance Abuse Education
 - 1. "Psychoactive"
 - 2. "Behavioral Addiction"
 - E. Informed Decision Making
 - F. Governance Policies
 - G. Group Supervision
- XVIII. 2:30 PM Old Business (Duration: 30 min)
- XIX. 3:00 PM Administrative Business (Duration: 60 min)
 - A. Correspondence
 - 1. Saima Chauhan Telemedicine
 - B. Travel
 - C. Task List
 - D. Future Meeting Dates
- XX. 4:00PM Meeting Adjourned